Hovikulta tuntee timantit, korut ja kellot

Sormukset, korvakorut ja riipukset timanttisella ammattitaidolla

Hovikulta on erikoistunut timantteihin. Olemme maahantuoneet kaikki timantit itse valmistamiimme koruihin ja siksi pystymme takaamaan niiden alkuperän ja eettisen tuotantotavan.
Timantit löytävät paikkansa useimmiten sormuksista, riipuksista, korvakoruista sekä rannekoruista.

Lue lisää tietoa timanteista

Lumoavat Kalevala Korut ja muut korusarjat

Hovikullasta löydät rakastetuimmat suomalaiset korusarjat. Muun muassa Lumoava, Finnfeelings, JSP kulta ja Liisa Vitali. Meillä on myös tavallista laajempi valikoima Kalevala Korun tuotteita. Tule katsomaan tai kysy lisää. Toimitamme koruja postitse kaikkialle Suomeen.

Katso myös uniikkikorumme.

Kun on aika – rannekellot, pöytäkellot ja seinäkellot Hovikullasta

Meiltä löydät laadukkaat kellot kaikkiin käyttötarpeisiin: herätyskellot, seinäkellot, koristekellot ja pöytäkellot. Valikoimissamme on runsaasti erilaisia malleja tunnetuilta valmistajilta.

Laadukkaat rannekellot arkeen ja juhlaan

Kauttamme saat laadukkaat ja kestävät rannekellot, esimerkiksi Tommy Hilfiger, Leijona ja Citizen Eco-Drive. Teemme myös pariston- ja rannekkeiden vaihtoja kelloihin.

Pöytähopeat tekevät juhlakattauksen

Kauniisti muotoillut hopea-aterimet kruunaavat kattauksen ja tekevät ruokailusta juhlaa. Meiltä löydät Kultakeskus Oy:n hopeiset klassikkosarjat, kuten Aino, Tähkä, Suomi, Tapio, Musla, Romantica ja Chippendale-sarjat. Kaikki hopeiset ruokailuvälinesarjamme ovat kotimaista laatua.

Tutustu täällä Kultakeskus Oy:n pöytähopeasarjoihin

Hämeenkatu 14, 20500 Turku
p. 02 233 5714

Avoinna: ma, ke 10–18 | ti, to, pe 10–17 | la 10–14
Kesäaika (1.6.–31.8.): ma–pe 10–17 | la 10–14