Hovikulta tuntee
timantit, korut ja kellot

Hovikulta tuntee
timantit, korut ja kellot

Sormukset, korvakorut ja riipukset timanttisella ammattitaidolla

Hovikulta on erikoistunut timantteihin. Olemme maahantuoneet kaikki timantit itse valmistamiimme koruihin ja siksi pystymme takaamaan niiden alkuperän ja eettisen tuotantotavan. Timantit löytävät paikkansa useimmiten sormuksista, riipuksista, korvakoruista sekä rannekoruista.

timantti_wireframe

Hovikulta on timanttien asiantuntija Turussa.

Meiltä saat laadukkaat timanttisormukset, -korvakorut ja -käädyt.

Lumoava-korut ja muut korusarjat

Hovikullasta löydät rakastetuimmat suomalaiset korusarjat. Muun muassa Lumoava, Finnfeelings, JSP kulta ja Liisa Vitali. Tule katsomaan tai kysy lisää. Toimitamme koruja postitse kaikkialle Suomeen.

Hovikullasta löydät rakastetut kotimaiset Lumoava-korut sekä laadukkaat rannekellot huippumerkeiltä. Tutustu myös kattavaan pöytähopeavalikoimaamme.

Kun on aika – rannekellot, pöytäkellot ja seinäkellot Hovikullasta

Meiltä löydät laadukkaat kellot kaikkiin käyttötarpeisiin: herätyskellot, seinäkellot, koristekellot ja pöytäkellot. Valikoimissamme on runsaasti erilaisia malleja tunnetuilta valmistajilta.

Laadukkaat rannekellot arkeen ja juhlaan

Kauttamme saat laadukkaat ja kestävät rannekellot, esimerkiksi Tommy Hilfiger, Leijona ja Citizen Eco-Drive. Teemme myös pariston- ja rannekkeiden vaihtoja kelloihin.

Pöytähopeat tekevät juhlakattauksen

Kauniisti muotoillut hopea-aterimet kruunaavat kattauksen ja tekevät ruokailusta juhlaa. Meiltä löydät Kultakeskus Oy:n hopeiset klassikkosarjat, kuten Aino, Tähkä, Suomi, Tapio, Musla, Romantica ja Chippendale-sarjat. Kaikki hopeiset ruokailuvälinesarjamme ovat kotimaista laatua.