Kultakeskus Oy:n pöytähopeasarjat

Kultakeskus Oy:n pöytähopeasarjat

Suomalaiset pöytähopeat suomalaiseen makuun

Kultakeskuksen hopeiset ruokailuvälinesarjat ovat suomalaisten rakastamia klassikoita. Laajasta valikoimasta löytyy sopiva ruokailuvälinesarja jokaiseen tilaisuuteen.

Lue lisää ruokailuvälinesarjoista Kultakeskuksen sivuilta.

 

timantti_wireframe

Kultakeskuksen pöytähopeat ovat suomalaisia klassikoita.

Aino

Aino-ruokailuvälineiden kuviointi on peräisin rautakaudelta. Muotoilija Kaija Levonen on soveltanut kalevalaisen rannerenkaan ornamentiikkaa lusikan varteen, joka oli pohjana koko Aino-sarjan synnylle.

Tähkä

Tähkä-sarja edustaa ennen kaikkea suomalaista ajattomuutta ja hopeasepän taiturimaista työtä. Klassiseen ja arvostettuun Tähkä-sarjaan kuuluu kaiken kaikkiaan yli 50 hopeaesinettä.

Suomi

Suomi-sarja sai alkunsa, kun Akseli Gallen-Kallela loi linjat Jugend-ruokailuvälineille. Nykyään Suomi-sarjaan kuuluu yhteensä 50 hopeaesinettä. Tämän sarjan arvo säilyy.

Tapio

Akateemikko Tapio Wirkkala loi nimikkosarjansa, joka julkaistiin Brysselin maailmannäyttelyssä vuonna 1958. Tapio-sarja valittiin Koti-2000 -esineistöön. Sarja on edelleen moderni ja nuorekas vaihtoehto hopea-aterimien tarjonnassa.

Musla

Musla-sarja tunnetaan ehkä parhaiten hopeasarjana, joka on kulkenut suvussa jo pitkään. Se onkin klassinen ja ajaton suomalaisten suosikkisarja, joka soveltuu melkein millaiseen kotiin ja juhlaan tahansa.

Romantica

1970-luvun alussa suunniteltu Romantica-sarja nousi aikanaan välittömästi yhdeksi suosituimmista hopeisista ruokailuvälinesarjoista. Sarja on lähes 50-osainen ja se on edelleen hyvin suosittu.

Chippendale

Chippendale-sarja on kaikkien aikojen suosituin hopeinen ruokailuvälinesarja. Sen juuret ulottuvat aina 1700-luvulle asti, jolloin chippendale-tyylisuunnan sanotaan syntyneen. Sarjassa on yli 60 esinettä ja siihen kuuluu paljon muutakin kuin ainoastaan ruokailuvälineitä.